Energetická hodnota pokrmu na 100g: 345 kJ

Bílkoviny: 10g

Sacharidy: 9g, z toho jednoduché cukry: 5g

Tuky: 1g, z toho nasycené masné kyseliny: 0g

Vláknina: 0g

DOMÁCÍ PRIBIŇÁČEK

DOMÁCÍ PRIBIŇÁČEK

Ingredience

  • 400 ml odstředěného mléka
  • 1 puding Amylon vanilkový
  • 2 vaničky odtučněného tvarohu
  • 2 odměrky syrovátkového instantního proteinu s příchutí vanilky ( možno nahradit banánem či použít více javorového sirupu )
  • 2 lžíce javorového sirupu ( v případě potřeby o kapku více )
  • 1 lžíce kvalitního nepraženého kakaa pro čokoládovou příchuť
  • LÁSKA❤

Postup

  1. 1 Ze všeho nejdříve si uvaříme vanilkový pudink dle návodu na zadní straně obalu. V receptu záměrně použijeme méně mléka, než se doporučuje pro přípravu pudinku, aby byla jeho konzistence hustější, než je běžné.
  2. 2 Hotový pudink necháme vychladnout a pustíme se do přípravy tvarohové části.
  3. 3 Za pomoci tyčového mixéru jednoduše promícháme tvaroh s proteinem ( nebo banánem) a javorovým sirupem a následně vmícháme do vychladlého pudinku.
  4. 4 Nakonec pribináček rozdělíme na dvě poloviny, z nichž jednu smícháme s nepraženým kakaovým práškem.
  5. 5 Pribináčky je možné skladovat v uzavíratelných plastových nádobách v ledničce přibližně týden. Ale nemám to ozkoušené, jelikož u nás takhle dobrůtka vždycky zmizí v průběhu prvních dvou dní.
  6. 6 A co se týká mých osvědčených tipů servírování, doporučuji vychutnat si pribináček buďto s DĚDYHO BORŮVKOVÝM KOMPOTEM, nebo k snídani, coby náplň do OVESNÝCH LÍVANEČKŮ, či zkrátka jen tak samotný, jako rychlou, sladkou, endorfiny vyplavující svačinku.
Buďte první, kdo ohodnotí tento recept vložením komentáře!
Vytisknout

Děkujeme za vytisknutí receptu.

Najít více receptů k http://fitwithvero.cz

Leave a Reply

Děkujeme za hlasování! Prosím, vložte svůj komentář k potvrzení svého hlasu.